Burg Mazairaclaan 123, 5242AZ Rosmalen
073 521 2675
info@autocentrumrosmalen.nl

Over Ons

Autocentrum Rosmalen bestaat al vanaf 1958 en is opgericht door Ties Verhoeven. Het begon allemaal in de Venstraat als rijschoolhouder/taxibedrijf. Een korte tijd daarna begonnen de kleine reparaties achter het woonhuis. Door de aankoop van een woonhuis aan de raadhuisstraat met een directe verbinding met de Venstraat, werd er gestart met een benzinepomp. Het DAF-dealerschap ging later over in een Volvo dealerschap.

In 1972 begon de tweede grote uitbreiding. In de Raadhuisstraat werd een moderne showroom gebouwd en de garage werd geheel vernieuwd. In 1973 werd het huidige pand aan de Burgemeester Mazairaclaan aangekocht waar schadereparaties werden verricht. Door ruimtegebrek in de Raadhuisstraat werd in 1978 het gehele bedrijf verhuis naar de Burgemeester Mazairaclaan. In 2001 werd dit pand geheel uitgebreid en gemoderniseerd en momenteel ondergaat het bedrijf een totaal nieuwe metamorphose.

 

Onze huidige locatie

Al sinds wij hier gevestigd zijn aan de Burgemeester Mazairaclaan in 1973 zijn wij altijd druk bezig geweest met het voortdurend vernieuwen van de apparatuur en het pand. Met trots onderhouden wij ons bedrijf aan de binnenkant, maar ook aan de buitenkant. ”Een bedrijf moet met zijn tijd meegaan anders gaan zij onherroepelijk kapot”, zoals Ties Verhoeven zelf altijd heeft gezegd.

Autocentrum Rosmalen is klein begonnen maar heeft zich sterk uitgebreid en door de jaren heen een vaste klantenkring opgebouwd. Daar gaat het er bij ons om: een goede vertrouwensband met de klant en daarom geven wij dat kleine beetje extra service dat misschien ontbreekt bij de meeste grote autobedrijven.